Левски отново не записа победа под ръководството на треньора Георги Дерменджиев.

...
Левски отново не записа победа под ръководството на треньора Георги Дерменджиев.
Коментари Харесай

Левски отново не записа победа в Кипър

 Официално: Валери Божинов се завърна в Левски
Левски отново не записа победа под управлението на треньора Георги Дерменджиев. " Сините " приключиха наедно 0:0 с съветския УФА в контролна среща от подготвителния лагер в Кипър.

Неофициален дебют за " сините " направи новото попълнение Мартин Райнов, който беше притеглен от Берое. Той стартира титуляр, а на почивката беше заменен от Илия Юруков. 26-кратните първенци на България премериха сили за повторно през този лагер с УФА, откакто двата тима направиха 1:1 на 19 януари.

Интересните положения за Левски в срещата бяха основани от Жерсон Кабрал и Станислав Иванов, които обаче не сполучиха с ударите си от междинна отдалеченост.

Така при някогашния треньор на Лудогорец,  " сините " записаха нежеланите три загуби – 0:1 от китайския Хенан, 1:2 от полския Висла Плоцк и 1:2 от Урал (Русия), както и две равенства – 1:1 с латвийския Судува и настоящето с УФА.

На 8 февруари против Чукарички е последната инспекция на " сините " преди старта на сезона в Първа лига, когато на 17 февруари те одобряват на " Герена " Локомотив Пловдив.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР